divendres, 24 d’abril del 2015

L’ANC podria emprendre accions legals contra SCC per comparar les mobilitzacions independentistes amb el franquisme

Divendres, 24 d'abril de 2015 10:30 h

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, no vol polemitzar amb l'entitat antisobiranista i deixa a mans dels juristes possibles accions legals.

 



En declaracions a La Xarxa, Forcadell ha dit que no vol entrar en el joc de respondre a provocacions com les de Societat Civil Catalana perquè l’ANC, ha recordat, “sempre és proactiva i no reactiva”, amb tot, Forcadell ha explicat que en tot cas “això ho han de decidir els juristes però de moment cap comentari”. 

Per altra banda, Forcadell s'ha mostrat convençuda que l'acte d'aquest divendres convocat per 'Ara és l'hora' al Palau Sant Jordi i l'Anella Olímpica de Barcelona serà un èxit. “Volem donar suport a tots els candidats de les municipals i reforçar el món municipalista perquè és l’administració més propera als ciutadans”, ha dit.


Sobre la possibilitat d'un ajornament electoral dels comicis del 27-S, la presidenta de l'ANC està convençuda que, si depèn només del president de la Generalitat, “EL 27-S votarem”. “passa el mateix que el 9-N i nosaltres sempre vam dir que votaríem”, recorda Forcadell que ha assegurat no tenir cap dubte que el president convocarà, encara que ha admès que unes eleccions espanyoles avançades obligarien “a fer un replantejament”. “En tot cas sempre seria per causes externes, per causes internes no s’ajornarà res”, ha sentenciat.  


Enllaç noticia :