dimecres, 22 d’abril del 2015

Expulsen un candidat de Podemos perquè era militant del PP

22/04/2015

El número quatre de la llista per a Alacant es defensa dient que algú l'havia inscrit com a afiliat sense que ell ho sabés.


Xavier Lladó



Julio Alejandro Vicente


Un candidat de Podemos ha estat expulsat perquè han descobert que era militant del PP. La Comissió de Garanties Democràtiques de Podem a la Comunitat Valenciana ha exclòs de la seva candidatura a Les Corts per Alacant el número 4, Julio Alejandro Vicente, en "no haver pogut aportar la baixa dels partits -PP i Participació Ciutadana Oriola (PACO)- als quals es va dir que estava afiliat".

Fonts de la formació han destacat que la resolució d'aquest cas "demostra que Podemos ha creat uns mecanismes de control del compliment del nostre codi ètic que funcionen".

Vicente, advocat de professió, va assegurar fa uns dies que "mai" havia militat al PP d'Oriola, i que va ser algun "amic o conegut" -de qui en desconeix el nom- qui el "va apuntar com afiliat fa uns deu anys".


 "En poc temps em va arribar algun carnet a casa i, en aquest moment, el vaig donar de baixa", va dir abans d'explicar que, pel que sembla, la baixa sol·licitada "mai es va cursar" i, fins a la setmana passada, encara figurava com afiliat del PP. Després de conèixer aquests fets, Vicente va manifestar que havia sol·licitat dilluns passat cursar la seva baixa personalment al president provisional del PP, Dámaso Aparicio.

Un cop exclòs de la llista de Podemos, el seu lloc l'ocuparà José Francisco Almeria, que ocupava la cinquena plaça.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/04/expulsen_un_candidat_de_podemos_perque_era_militant_del_pp_108296.php