dilluns, 20 d’abril del 2015

Ciudadanos titlla Pi-Sunyer de colpista

20 d'abril de 2015 12:25 h

Mejías celebra la revocació del comissionat de la Transició Nacional: "Ja era hora que l'estat de dret funcionés amb els que volen donar cops d'estat".









L'alcaldable de Ciudadanos per Barcelona, Carina Mejías celebra que el govern espanyol actuï contra el nomenament de Viver i Pi-Sunyer perquè la seva feina sobre la Transició Nacional "no quedi impune". En aquest sentit, ha sentenciat que "ja era hora que d'una vegada per totes l'estat de dret comenci a funcionar a Catalunya amb els que volen donar cops d'estat a traves de consells assessors o fixar fulls de ruta per trencar la convivència per enfrontar els catalans entre sí o contra la resta d'Espanya, i per posar en risc la pertinença a la UE".




Aquest cap de setmana s'ha conegut que el govern espanyol va aprovar en el Consell de Ministres de divendres passat un acord per iniciar la revocació de la creació per part de la Generalitat del Comissionat per a la Transició Nacional, càrrec pel qual es va nomenar Carles Viver Pi-Sunyer i que té com a funció coordinar els diferents departaments per preparar les estructures d'Estat.

"Que l'estat de dret continuï vigent a Catalunya”



I és que per a la portaveu i candidata a les municipals, Carles Viver i Pi-Sunyer posa avui "tot el seu coneixement i bagatge que en el seu dia era per defensar els drets constitucionals, per trair tots les principis constitucionals i això mereix una resposta des del punt de vista constitucional, ara més que mai".


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/398989/ciudadanos-titlla-pi-sunyer-de-colpista