dissabte, 25 d’abril del 2015

Carina Mejías titlla de "colpisme" l’acte del Palau Sant Jordi

25/04/2015

MUNICIPALS

La candidata de C’s a l’alcaldia de Barcelona remarca que el 24-M "només se celebraran eleccions municipals".


Nerea Rodríguez



La portaveu Ultradretana de Ciutadans Carina Mejías (Europa Press)


La candidata de C's a l'Alcaldia de Barcelona, Carina Mejías, ha assegurat avui que a les eleccions del 24 de maig "només se celebraran comicis municipals", després de l'acte de d’ahir d’Ara és l'hora al Palau Sant Jordi de Barcelona.

A més, Mejías ha assegurat que la crida a la desobediència feta als alcaldes és un discurs colpista que busca trencar la convivència", i ha demanat al Govern espanyol que faci complir l'Estat de Dret.


La també portaveu de C's en el Parlament ha sostingut que "als independentistes l'única cosa que els uneix és mantenir-se en el poder per seguir espoliant als catalans".

Alhora, ha sostingut que els sobiranistes són "víctimes de les seves contradiccions", la qual cosa ha fet, al seu judici, que l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, hagi dit que no li convé que les municipals tinguin un caràcter sobiranista.

Mejías ha sostingut que l’ANC "només representa als seus socis", i ha assegurat que la seva formació "està preparada per governar des dels ajuntaments, amb un projecte de regeneració democràtica, amb les mans netes i al servei de totes les persones".


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/04/carina_mejias_titlla_de_colpisme_l_acte_del_palau_sant_jordi_108391.php