dimecres, 29 d’abril del 2015

“Caixa Catalunya” l’escàndol econòmic més greu de la democràcia a Catalunya

Dimecres, 29 d'abril de 2015 18:05 h

El BBVA confirma “el pelotazo” fet amb l’adquisició de l’antiga caixa de la Diputació de Barcelona ara anomenada Catalunya Banc


El conseller delegat del BBVA, Ángel Cano, ha avançat “la bona nova” i la confirmació del “Pelotazo” fet amb l’adquisició de Catalunya Banc a un cost irrisori, com a mostra les seves paraules i la primera decisió pressa, tancar en els pròxims tres anys 285 oficines de la seva xarxa a Catalunya -que inclou les de Catalunya Banc, adquirit al FROB el passat 24 d'abril per 1.165 milions d'euros- i acomiadar més de 1.700 treballadors, un 20% del total a aquest territori. Segons ha explicat, la compra de Catalunya Banc acabarà tenint un impacte zero als resultats del banc aquest 2015 i sí que es traduirà en guanys al 2016. Suposa la incorporació d'1,5 milions de clients, a cost de subvenció.




"Cap decisió presa" sobre la marca, en poc temps ja ningú parlarà de l’espoli de “Caixa Catalunya”

Cano ha explicat també que encara estan estudiant si mantenen la marca de CatalunyaCaixa o pel contrari unifiquen totes les oficines sota el nom de BBVA. "Tenim per endavant temps per entendre els efectes" que pot tenir el manteniment o no de la marca, ha assegurat en roda de premsa. Cano ha assegurat que de moment no hi ha "cap decisió presa".

Caixa Catalunya costa 6.500.-€ a cada família catalana(publicat el 2013)

L’entitat catalana vaixell insigne de la gestió socialista i intervinguda per l’estat ha perdut el 2012 quasi 12.000 milions d’euros (2 bilions de les antigues pessetes)

Encara és recorda l’època de la majoria absoluta del PSC a la Diputació de Barcelona fruït del control absolut a les grans ciutats de l’àrea metropolitana, el que els  permetia controlar la segona caixa d’estalvis del país, una eina en mans del PSC que els hi va  permetre consolidar un poder en tots els àmbits de la societat catalana, ajuntaments, empreses i mitjans de comunicació. Tots recordem la presidència de l’entitat en mans de l’ex alcalde de Barcelona i ministre de defensa, Narcís Serra, que va seguir fidel als designis del poder del carrer Nicaragua, seu del PSC. Sorprèn el silenci mediàtic i polític d’un escàndol de proporcions desmesurades, estem parlant que en un any a cada família catalana li ha costat més de 6.500.-€ (més d’un milió de les antigues pessetes) les pèrdues de Caixa Catalunya.

Caixa Catalunya, un escàndol majúscul amagat(publicat 2013)


El silenci còmplice del tripartit i l’actual Govern aboca a una trista i escandalosa desaparició de la segona caixa catalana, mentre aquesta fa joc brut per salvar les restes del naufragi
Caixa Catalunya dirigida pel ex ministre de defensa,  vice president del Govern espanyol,  i dirigent del PSC, Narcís Serra, va voler fer de caixa gran a semblança de la tota poderosa “La Caixa”,  la rivalitat va anar en augment fins el punt que l’actual cap de La Caixa, Isidre Faine,  sentencià:  “demaneu-me qualsevol cosa per salvar les caixes catalanes, però no m’ho demaneu per Caixa Catalunya.” Prova evident del desastrós panorama de les caixes catalanes; enfrontaments fratricides entre La Caixa i Caixa Catalunya, amb aquesta darrera embogida per atrapar i imitar a La Caixa  de forma obsessiva, tant que va ser la seva perdició. Caixa Catalunya es va expandir d’una manera salvatge per les espanyes, deixant  bona part de la seva solvència en operacions nefastes i ara, en ple naufragi, practica el joc brut recolzada amb diners públic.

L’adéu definitiu a “Caixa Catalunya” la nefasta gestió dels “capitans” del PSC(publicat 2014)

El FROB reiniciarà en els pròxims dies el procés de subhasta de Catalunya Caixa, la liquidació definitiva del model català de caixes, l’ambició política la va enterrar
Madrid (ACN).- El FROB engegarà de nou en els pròxims dies el procés de subhasta de Catalunya Caixa (Caixa Catalunya). Segons fonts coneixedores de l'operació enviarà a les entitats que han mostrat el seu interès per adquirir l'entitat, entre les què hi ha el BBVA, CaixaBank, Santander i Popular, el data room amb les dades de valoració dels actius. Ho farà a través de N+1, el banc d'inversió contractat per subhastar l'entitat. És el tercer intent de vendre-la, després de dos intents fallits que han provocat un fort deteriorament dels actius. Una nefasta gestió plena d’interessos polítics de l’aparell socialista ha enterrat una entitat que encara tenia molt per oferir a la ciutadania, als emprenedors i a la petita i mitjan empresa.


Enllaç noticia :