dimecres, 4 de març del 2015

Sánchez-Camacho emula a Nostradamus

Dimecres, 4 de març de 2015 16:25 h

La líder del PP català prediu que Catalunya no tindrà les estructures d’Estat ni en cent mil anys


Fa cent mil anys l’Home de Neardental i l’Homo erectus convivien a la Terra amb un nouvingut, l’Homo sapiens. El món ha canviat d’una manera indescriptible en tot aquest temps, és a dir que a la majoria de la gent se li fa difícil avui en dia predir com serà el planeta, si és que existeix, d’aquí cent mil anys més. Gràcies a la profecia d’Alícia Sánchez-Camacho, però, avui s’ha sabut un detall de com serà el món d’aquí a mil segles: Espanya encara existirà. Digne de Nostradamus.



© @acn


Catalunya “no tindrà les estructures d’estat ni en cent mil anys, no ho aconseguiran”, ha etzibat la líder del PP català al president Artur Mas. Sánchez-Camacho confia que l’Estat resistirà la pressió de la Generalitat durant aquest temps, així que Espanya es mantindrà dempeus superant de llarg tots els registres dels imperis més longeus de la història, com el romà, el rus o el Sacre Imperi Romano-Germànic. El cap de l’executiu català li ha respost de manera irònica: “No ens ofereixi aquest càstig”.

El rerefons del tema denota que la batalla per aconseguir preparar les estructures d’estat aquest any no ha acabat, encara que CiU i Esquerra hagin pogut incloure-les als pressupostos amb noms alternatius als originals. 

Després que el Partit Popular català portés els comptes al Consell de Garanties Estatutàries i forcés les esmenes de convergents i republicans, el govern de Mariano Rajoy encara podria portar-los al Tribunal Constitucional. 

De moment Sánchez-Camacho ja dóna les estructures d’estat com a frustrades, però també va menysprear el 9N alternatiu l’octubre passat. En aquell cas en dues setmanes el seu partit va fer un canvi radical d’actitud i també va acabar portant-lo a l’Alt Tribunal.


Enllaç noticia :