divendres, 13 de març del 2015

'L'ANC és una entitat apartidista, no pas apolítica' #ANC_VW

Divendres  13.03.2015  08:30

'Missatges Directes', setmana 10.







Als 'Missatges Directes' encara no havíem parlat del paper de l’ANC. Si més no, no ho havíem fet directament. L’ocasió va arribar amb l’anunci del seu nou full de ruta, però ens vam haver d’esperar fins a la cita del debat, encreuant els dits per si quatre dies més tard encara en podríem tenir opinions fresques: l’actualitat és vertiginosa, i a Twitter queda soterrada en un buf. 

Vam córrer el risc i, amb l’excusa de parlar de l’ANC, també vam voler debatre sobre el paper de la societat civil independentista des d’un altre angle, el de la societat civil organitzada. 


La pregunta escollida s’obria a respostes àmplies: ‘Quin paper creieu que ha de tenir l’ANC d’ara fins a les eleccions del 27S?’, i a partir d’aquí, debataires i moderadora vam intentar estirar tots els fils que estén l’Assemblea des de la base ciutadana fins al cim dels partits. 

I a mig camí entre la base i el cim, l’usuari @trosich va emetre el piulet que dóna títol a aquest resum. El trobareu, juntament amb la resta d’intervencions, dins l’Storify de la nostra desena setmana:





Enllaç noticia :