dijous, 5 de març del 2015

L'aeroport de Castelló no supera la malastrugança

04/03/2015

INFRAESTRUCTURES

El Barça aconsegueix aterrar-hi en el segon vol comercial, però el comandant es creu que està a Granada.

 

Xavier Lladó






 L'aeroport de Castelló no supera la malastrugança. El Barça ha aconseguit aterrar-hi aquest dimecres en el segon vol comercial, però el comandant s'ha cregut que estaven a Granada. Potser perquè no és habitual fer-hi cap, el comandant ha tingut un 'lapsus' i ha donat la benvinguda a Granada, en comptes de Castelló, tot i que just després ho ha esmenat. El Barça és a Vila-real per disputar la tornada de les semifinals de la Copa del Rei.

L'avió ha aterrat entre rialles, algun crit d'alegria i aplaudiments a la cabina, on hi havia els jugadors del Barça, tal com ha mostrat la cadena Cuatro. Fins i tot s'han fet fotografies. Tot i que al vídeo no és explícit perquè ho fan, sembla clar que és perquè són testimonis de conèixer un aeroport envoltat de polèmica.

Aquest aeroport fantasma es va inagurar el març del 2011 i fins tres anys i mig després no va acollir el primer vol comercial. Va ser per traslladar el Vila-real a Donosti aquesta temporada per disputar un partit contra la Reial Sociedad. Des d'aleshores, l'equip de la plana i avui el Barça han estat els seus únics clients.

video :






Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/03/l_aeroport_de_castello_no_supera_la_malastruganca_106866.php