dilluns, 16 de març del 2015

La Marató de Barcelona marca un nou rècord de participació

Més de 19.000 persones han participat a la prova, que han guanyat el kenyà Philip Cheruiyot Kangogo i l'etíop Aynalem Kassahun.

 

La Marató, al seu pas per la Sagrada Família / CRISTINA CALDERER

Barcelona es consolida any rere any com una de les cites europees més estimulats per a la marató, bé pel clima com per la gran quantitat de gent que surten al carrer a animar els corredors. L'augment de la participació és imparable i aquest 2015 ja s'ha situat en els 19.200 inscrits.

Novament, l'avinguda Reina Maria Cristina ha estat el punt on s'ha donat el tret de sortida dels 42,195 quilòmetres de recorregut, en la que s'han proclamat guanyadors un kenyà i una etíop. Amb un temps de 02:08:16, Philip Cheruiyot Kangogo ha estat el primer en creuar la meta, mentre que en categoria femenina ha guanyat Aynalem Kassahun, amb una marca de 02:28:18.

L'alcalde de Barcelona Xavier Trias ha donat el tret de sortida de la XXXVII Zurich Marató de Barcelona juntament amb la tinent d'alcalde de Vida, Igualtat i Esports Maite Fandos; el president de Racing, Jaume Alguersuari, i el representants de les empreses patrocinadores de la cursa.

En l'edició d'enguany destaca la participació de dones, que representen el 17% dels corredors, i la de corredors internacionals, que són el 42% dels participants.


Dos participants a la Marató / CRISTINA CALDERER
Sortida de la Marató de Barcelona a l'avinguda Maria Cristina / CRISTINA CALDERER



La Marató de Barcelona, en imatges


Enllaç noticia :

http://www.ara.cat/societat/corredors-participen-marato-Barcelona_0_1321068107.html