dimarts, 10 de març del 2015

Guti, amb Esperanza Aguirre: "No entenc que es xiuli durant la Copa del Rei"

10/03/2015

COPA DEL REI

L’exjugador del Reial Madrid explica que "a cap soci del Barça li agrada que el Madrid jugui la final de la Copa del Rei al Camp Nou i que aixequi el trofeu".


Nerea Rodríguez



L'exfutbolista del Reial Madrid Guti


L'exfutbolista del Reial Madrid José María Gutiérrez -conegut com a Guti- va opinar ahir sobre el camp on s’ha de jugar la final de la Copa del Rei entre el Barça i l’Atlètic de Bilbao, i sobre les habituals xiulades a l’himne durant el partit. Sobre aquest darrer punt, Guti va assegurar “estar d’acord” amb la líder del PP de Madrid, Esperanza Aguirre: “No entenc que es xiuli un campionat on estàs i que vols jugar”.

En declaracions al programa ‘El Chiringuito de Neox’, Guti va considerar que “seria molt més fàcil no ser-hi”, i va advocar per, “si no volen guanyar, podrien perdre el primer partit”.


En relació al camp on s’ha de jugar la final de la Copa del Rei, l’exjugadord del Reial Madrid va ser molt contundent: “Jo sóc soci del Madrid, i diria que no es jugués al Bernabeu. I els meus fills també són socis, i com que no podrien dir que no, diria també que no pels meus fills, i ja són tres vots”.

Alhora, va assegurar que “ningú em convencerà perquè canviï el vot, perquè jo ho he viscut en sentit contrari”, i va explicar: “Ens han fet el mateix i hem hagut d’anar a Montjuïc. És lògic: a cap soci del Barça li agrada que el Madrid jugui la final de la Copa del Rei al Camp Nou i que aixequi el trofeu. Doncs això és igual. No cal ser molt llest per saber que això és així”.



   
   
   
   
   
   
   
   




Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/03/guti_amb_esperanza_aguirre_no_entenc_que_es_xiuli_durant_la_copa_del_rei_107028.php