dilluns, 2 de març del 2015

Catalanofòbia al Gran Hermano VIP

02/03/2015

CATALANOFÒBIA

Una concursant acusa els catalans de provocar l'expulsió d'Ares Teixidó perquè són "rates" i eviten trucar al programa.


Nerea Rodríguez



La concursant de GH VIP Ylenia


La catalanofòbia ha arribat al programa de Telecinco Gran Hermano VIP. La concursant Ylenia ha assegurat que els catalans no van trucar per salvar a la presentadora de televisió catalana i ara ex-concursant de GH VIP Ares Teixidó per gasius. “Hauria d'haver trucat, 'rates' que sou molt rates tots els de... Amb perdó".

Ylenia, ex-concursant del programa ‘Gandía Shore’, conversava divendres passat amb els també concursants Fede i Belén Esteban sobre l’expulsió d’Ares Teixidó, quan Ylenia va afegir: "Els de Catalunya no truquen mai. Amb perdó eh, que és la fama que tenen". En aquest moment, Fede la va aturar: "A veure, no, que tinc uns amics de Catalunya que són molt guais".


Ylenia, però, va insistir: "Ja però tenen fama de garrepes, i per això no han trucat per salvar-la". Aquests desafortunats comentaris d'Ylenia han provocat una forta indignació a les xarxes socials.

Per la seva banda, Ares Teixidó estava escoltant aquestes paraules d'Ylenia des del plató del programa 'El debate de GH VIP' i es va queixar: "Em fa mal el que ha dit dels catalans", i va continuar: "Garrepes? Ves-te'n a la merda Ylenia! És increïble, és una maleducada".










Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/03/catalanofobia_al_gran_hermano_vip_106778.php


1 comentari :

Anònim ha dit...

Entavanar-se amb aquest "personal" es una lamentable pèrdua de temps, peró , aquesta vegada m'he sentit recolzat per algunes persones d`àrreu de l'estat que , encara pensen i raonen . A ells , gracies !!