dimarts, 24 de març del 2015

ARA ÉS L'HORA omplirà el Sant Jordi el 24-A

Dimarts, 24 de març de 2015 11:00 h


ANC, Òmnium i AMI pretenen omplir el Palau Sant Jordi de Barcelona amb més de 16.000 persones, divendres s'obren les inscripcions.





Aquest divendres s'obren les inscripcions per apuntar-se a l'acte que ANC, Òmnium i AMI organitzen el 24 d'abril. Se celebrarà al Palau Sant Jordi de Barcelona a les 8 del vespre i busca ser el revulsiu després d'uns mesos de poca activitat al carrer en defensa del procés de transició nacional. A més, les grans entitats sobiranistes volen donar un cop de mà així a les candidatures independentistes de cara a les eleccions municipals del 24 de maig. El lema de la mobilització és clar: "Tornen les urnes, tornem al carrer!

Ara és l'Hora torna a sumar esforços

L'entitat que habilitarà el sistema d'inscripcions i la reserva d'invitacions per internet és Ara és l'Hora, mitjançant el web www.araeslhora.cat. L'organització que agrupa l'Assemblea, Òmnium i Associació de Municipis per la Independència ha informat que des de diversos punts del territori ja ha començat la reserva d’autocars per poder assistir a l’acte.

Encara no se saben molts detalls del que s'està preparant, a banda que hi haurà actuacions i intervencions dels líders de les diverses entitats.

L'esdeveniment serà l'últim de gran format en què Carme Forcadell i Josep Maria Vila d'Abadal participaran com a president de l'ANC i l'AMI, respectivament. En qualsevol cas, estarà enfocat a reunir suports de cara al 24 de maig com a avantsala al 27-S.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/394416/ara-es-l-hora-omplira-el-sant-jordi-el-24-a