dimarts, 3 de febrer del 2015

Willy Toledo: "És una 'chorrada' que tots els espanyols votin sobre la independència"

03/02/2015

INDEPENDÈNCIA

L’actor madrileny té clar que "el dret a l’autodeterminació dels pobles és una base fonamental de la democràcia"


Nerea Rodríguez

L'actor Willy Toledo


L’actor madrileny Willy Toledo ha opinat avui sobre el dret a decidir dels catalans: “Els pobles han de decidir el seu futur i només al poble català li competeix decidir si vol continuar formant part de l’Estat espanyol o si vol ser un Estat independent”, ha dit en una entrevista al programa ‘El Món a Rac1’. Seguidament, ha afegit: “És una ‘chorrada’ això que hagin de votar tots els espanyols” sobre la independència de Catalunya.


Toledo també ha afirmat que “el dret a l’autodeterminació dels pobles és una definició perfecta de democràcia”, i ha revelat que sempre posa l’exemple de la parella: “Si jo vull deixar a la meva parella no li preguntaré què li sembla. Es deixa la parella unilateralment”, motiu pel qual ha insistit: “El dret del poble català és inalienable i que el dret a l’autodeterminació dels pobles és una base fonamental de la democràcia i no competeix a ningú més que al poble català decidir el que vulguin decidir”.

L’actor ha parlat també de Podemos, després de revelar que ell se sent més proper a IU: “Crec que Podemos és perillós, perquè no es pot governar per tothom. Un partit tan transversal i interclassista, tard o d’hora ha de decebre una de les dues parts. Un partit que aspira a governar necessita una base política, militant, social, que no es dediqui només a tuitejar, sinó que surti al carrer i estigui disposada a defensar”.






Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/02/willy_toledo_Es_una_chorrada_que_tots_els_espanyols_votin_sobre_la_independencia_106160.php