dilluns, 2 de febrer del 2015

Podemos llança la tovallola a Andalusia

02/02/2015

ESPANYA

El secretari de participació interna del partit espera en canvi guanyar amb majoria absoluta a Madrid, València i Astúries

 

Bernat Vilaró



Luis Alegre (Podemos)



El secretari de participació interna de Podemos, Luis Alegre, ha reconegut avui que la formació que lidera Pablo Iglesias no té expectatives de governar a Andalusia després de les eleccions autonòmiques del 22 de març, i que tampoc espera ser primera força política en aquesta comunitat autònoma. Ho dóna per perdut davant la solidesa de l'actual presidenta, la socialista Susana Díaz.


Segons ha explicat Alegre en declaracions a la Cadena SER, Podemos sí que espera guanyar i governar, fins i tot amb majoria absoluta, en altres comunitats espanyoles com ara Madrid, País Valencià o Astúries. "Andalusia està a la cantonada, i el programa el farem en els terminis que correspongui".

"No és probable que siguem primera força política a Andalusia, no és una comunitat autònoma on tinguem expectatives d'accedir al govern en aquestes eleccions", ha reiterat Alegre al programa 'Hoy por hoy' de la cadena espanyola. 


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/02/podemos_tira_la_tovallola_a_andalusia_106128.php