dijous, 26 de febrer del 2015

Marc Crosas al TC: "Gràcies per una empenta més, un plaer ser anticonstitucional"

Dijous, 26 de febrer de 2015 05:00 h

El futbolista del Lleons Negres mexicans format al planter del FC Barcelona clama per la independència a les xarxes socials.





“Encara no han entès res?? Gràcies TC. Gràcies per una empenta més. Un plaer ser anticonstitucional ... Independència! ", amb aquesta piulada a Twitter el futbolista Marc Crosas ha deixat constància del què en pensa de la sentència d’aquest dimecres del Tribunal Constitucional que ha declarat inconstitucionals, i per tant nuls, la convocatòria del  decret de convocatòria del 9-N  i el nucli de la Llei de consultes no referendàries. Un plaer que elprocés sobiranista compti amb esportistes que donen la cara com fa Marc Crosas.  

Ambaixador de la causa catalana a Mèxic

Marc Crosas va incendiar la xarxa el febrer d efa dos anys amb la piulada “tornarem a xiular (l'himne), tornarem a gaudir, tornarem a vèncer!!”, per animar els aficionats a xiular l'himne espanyol a la final de la Copa del Rei de fa dues temporades. Per aquesta piulada en Marc Crosas va rebre un munt d’insults i va ser víctima d’una campanya contra la seva persona, però sembla que no ha defallit. Crosas també ha declarat en diverses ocasions que somia amb escoltar Els Segadors i veure la bandera catalana en uns Jocs Olímpics.





Enllaç noticia :