dijous, 5 de febrer del 2015

Les eleccions municipals crispen UDC i Duran

Dijous, 5 de febrer de 2015 17:00 h

Dimiteix la cúpula d'UDC a Vilassar de Mar per la "imposició" del candidat de CiU, malestar a Vic i en altres municipis





Vilassar de Mar (ACN).- La crisi en el sí del grup municipal de CiU a Vilassar de Mar continua. El president local d'Unió Democràtica, el vicepresident i el tresorer han presentat la seva dimissió en desacord amb el que consideren una "imposició als despatxos" del candidat de la federació nacionalista a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. CDC vol que l'actual alcalde, Joaquim Ferrer, opti a la reelecció, però part del grup municipal de CiU, actualment al govern, s'hi oposen frontalment. Els dimissionaris, dos d'ells regidors del govern municipal, consideren un "error històric" tornar a apostar per Ferrer. A més, retreuen que la decisió no es vulgui sotmetre al vot de la militància en l'assemblea local de CiU. 


Els tres membres de la cúpula d'UDC justifiquen la seva dimissió "per tal de no ser cap impediment ni entorpir les negociacions que s'estan portant a terme amb CDC de cara a les properes eleccions municipals, amb la voluntat que d'aquesta manera es pugui arribar a un possible acord de CiU".

Els dimissionaris són el president d'Unió a Vilassar de Mar i primer tinent d'alcalde a l'Ajuntament, Joan Roca; el vicepresident local d'UDC, Alfons Núñez, i el tresorer del partit i tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Desi Camino. La decisió, diuen, és "irrevocable" per coherència amb la seva disconformitat amb què Ferrer torni a ser el candidat de CiU.


Enllaç noticia :