dimarts, 24 de febrer del 2015

Bosch esborra la lloança a Blas Piñar cinc minuts després de sortir la notícia

Assegurava l'any passat que el líder de Fuerza Nueva va ser "una gran persona" i proclamava: "Arriba España"

Nació Digital ho ha publicat a les 9 i, poc després, el comentari ha desaparegut.


| Actualitzat el 24/02/2015 a les 21:08h
 
 
 
Perfil de l'amic bagenc de Josep Ramon Bosch lloant Blas Piñar, amb el comentari del president de SCC esborrat.
 


El president de Societat Civil Catalana (SCC), Josep Ramon Bosch, ha esborrat la lloança pública que feia a l'ultra Blas Piñar cinc minuts després de la publicació de la notícia a Nació Digital.

Ara fa un any, quan Piñar va morir, un amic de Bosch va penjar al seu Facebook una lloança en tota regla de qui va ser conseller nacional del Movimiento a petició expressa de Franco. Qualificava Blas Piñar de "gran home, un gran patriota i un gran amic" i afegia: "Li agraeixo a Déu haver permès que la meva humil existència s'hagi creuat amb la seva, és un privilegi al que poques generacions poden assolir, amb homes com ell ens beneeixen un de cada cent anys, i a mi em va tocar compartir una part del seu espai, temps, que ara lamento que no hagi estat més."


Aquest panegíric mereixia un total de disset "Likes" a Facebook. Un dels quals, el del propi Bosch, que tot seguit també escrivia: "Una gran persona. Una abraçada Joan. AE." És habitual els cercles ultradretans espanyols utilitzar "AE" com a acrònim d'"Arriba España".

Tot i la desaparició del comentari, aquest diari n'havia fet diverses captures de pantalla just cinc minuts abans de la publicació de la notícia:


Lloança pública a Blas Piñar per part de Josep Ramon Bosch, prèvia a la publicació de la notícia per part de Nació Digital.



Enllaç noticia :



2 comentaris :

Unknown ha dit...

de J.R.Bosch conec una epoca de la seva adolescencia, i per tradicio familiar, i convicio puc constatar que llavors ja era un fervent seguidor de Blas Piñar, com a persona no tinc res a dir, pero si que aquets han sigut sempre els seus ideals, que ara per raons politiques els vulgui ocultar, ja es una altre cosa.

Rosa Mary ha dit...

Bon dia Nasi benvingut al bloc i gràcies pel teu comentari.
Et segueixo el teu google+ . Salutacions!!