diumenge, 25 de gener del 2015

Segons Camacho, Rajoy ens estima molt, som la seva prioritat

Dissabte, 24 de gener de 2015 18:40 h

La presidenta del PPC diu que la seva formació és l'única que "garantirà la unitat d'Espanya" i el fracàs de Mas


Madrid (ACN).- La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha destacat aquest dissabte el "protagonisme evident" de Catalunya a la convenció que el PP està celebrant a Madrid, fet que demostra, ha apuntat, que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, "té Catalunya com a prioritat". Sánchez-Camacho ha augurat que Artur Mas "fracassarà" en el seu projecte perquè "el que és impossible només té un final: fracassar", i "no es pot dividir i separar els catalans". També ha criticat Podemos, una formació "oportunista" que "pretén trencar el sistema democràtic". 


Sánchez-Camacho a la convenció del PP

La deriva de Sánchez-Camacho té data de caducitat: #27S2015

Sánchez-Camacho ha fet aquestes manifestacions als mitjans després d'assistir a la intervenció del vicesecretari d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, a l'escenari principal d'aquesta convenció. Un acte al què també ha participat el president de Societat Civil Catalana, Josep Ramón Bosch, que ha reclamat més presència de l'Estat a Catalunya.

La presidenta del PPC anteriorment havia mantingut un dinar "distès" amb el president del govern espanyol i la resta de la cúpula del PP. Segons ha explicat, en aquesta trobada Rajoy ha parlat de la sortida de la crisi i la creació ocupació.

Sánchez-Camacho vol la Catalunya subsidiària d’Espanya


Amb tot, ha assegurat que Catalunya té un protagonisme destacat a la convenció i s'ha demostrat que "al PP seguirem treballant per als interessos dels catalans, perquè surtin de la crisi però seguint units".

En aquest marc, ha contraposat la seva formació a la de Pedro Sánchez i ha apuntat que a diferència del PSOE, el PP "garantirà la unitat d'Espanya, la convivència i la concòrdia de tots els espanyols, especialment perquè no ens divideixin entre catalans ni ens separi d'Espanya Artur Mas".



Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/385076/segons-camacho-rajoy-ens-estima-molt-som-la-seva-prioritat