dijous, 8 de gener del 2015

Rull: "Junqueras té més propostes sobre la taula, no entenem el seu enrocament"

08/01/2015

PLEBISCITÀRIES

El coordinador general de CDC es queixa que per ERC només hi hagi "una única opció" per poder convocar eleccions


Nerea Rodríguez


Josep Rull ARA Bassas


El coordinador general de CDC, Josep Rull, ha lamentat avui la falta d’acord entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder d’ERC, Oriol Junqueras, tot i que s’ha mostrat confiat que aquest arribi en els propers dies. En aquest sentit, ha assenyalat que el líder d’ERC té altres propostes sobre la taula, a banda de la llista unitària, i ha assegurat que no entenen “el seu enrocament”.


En una entrevista a l’ARA Bassas, Rull s’ha queixat pel partit que lidera Junqueras només hi hagi una "única opció" per poder convocar les eleccions, que és la de llistes separades sota un mateix paraigües a favor de la independència. Tot i això, el coordinador general de CDC s’ha mostrat "optimista" en què l'acord es pugui anunciar en els propers dies.

Durant l’entrevista, Rull, però, ha insistit que CDC no permetrà que el procés "es refredi" i ha tornat a recordar que les eleccions amb caràcter plebiscitari han de "culminar" el procés.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/01/rull_junqueras_te_mes_propostes_sobre_la_taula_no_entenem_el_seu_enrocament_105613.php