diumenge, 18 de gener del 2015

Pedro Sánchez, Pablo Iglesias i Mariano Rajoy tots contra la Catalunya independent

Diumenge, 18 de gener de 2015 14:30 h

Tant és que siguin d’esquerra o de dretes, o ni una cosa ni l’altre, els uneix prohibir el dret a decidir dels catalans


Discurs retrograda del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, acusant el president del Govern, Artur Mas, i el líder d'ERC, Oriol Junqueras, de "carregar" l'any 2015 d'eleccions i de "mentir" en relació als comicis del pròxim 27 de setembre: "Diuen que es preocupen pel futur dels catalans, però només es preocupen pel seu futur i per governar pels independentistes". Les seves paraules l’equiparen a Mariano Rajoy i fins i tot a Pablo Iglesias, a tots tres els uneix la negació dels drets democràtics dels catalans, són el mateix i van junts per acabar amb el procés independentista català 


© @acn


Pedro Sánchez de visita a Catalunya amb demagògia #noulerrouxisme

En una assemblea amb els militants del Baix Llobregat a Viladecans, Sánchez ha assenyalat el PSC com l'únic partit que aposta per la concòrdia i la convivència a la "Catalunya real" i per refer l'acord amb la resta de l'estat espanyol amb la reforma de la Constitució. En aquest sentit, augura un "canvi" polític a partir de les municipals del mes de maig.

Mariano Rajoy: Les eleccions plebiscitàries "no existeixen i són un engany"



Pablo Iglesias: No al dret a l’autodeterminació dels catalans

La democràcia d’Iceta: "Estic fins als nassos de les estructures d'estat"

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha participat, tot i que inicialment no estava previst, en l'acte amb militants a Viladecans (Baix Llobregat) i que ha comptat amb la presència del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. Quan des del públic s'ha preguntat sobre la posició dels socialistes en el debat sobre la independència de Catalunya, Sánchez ha cedit el micròfon a un Iceta enèrgic: "Estic fins els nassos de les estructures d'estat", ha etzibat. El primer secretari dels socialistes catalans acusa CiU i ERC d'intentar "segrestar" i "manipular" Catalunya amb el debat nacional "mentre ciutadans moren a Tarragona d'un infart perquè no se'ls pot atendre"


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/384258/pedro-sanchez-pablo-iglesias-i-mariano-rajoy-tots-contra-la-catalunya-independent