dijous, 29 de gener del 2015

El rei d'Espanya deixa clar que Catalunya no és casa seva

Dijous, 29 de gener de 2015 18:50 h

Malgrat que Catalunya és la principal destinació turística de l’estat espanyol i de la Mediterrània el rei Felip VI defuig visitar l’estand de Catalunya a FITUR 







Miopia borbònica o Felip VI ja dóna per descomptada la independència del Principat? Catalunya té una posició turística molt rellevant, és la primera destinació de l’estat Espanyol, primera a la Mediterrània i líder a Europa i el monarca espanyol prescindeix de visitar l’estand de "la joia de la corona" en matèria turística de l’estat espanyol. 
ç
En el vídeo oficial de la Casa Reial sobre la inauguració de FITUR per part dels monarques espanyols d’aquest dimecres a Madrid es pot veure com aquests van visitar els estands de Castellà la Manxa, Andalusia, Aragó, la comunitat de Madrid i la caseta del  Reial Madrid, però van evitar posar el peu a l’estand de Catalunya que enguany estrenava la nova campanya turística "Catalunya és casa teva".

Catalunya estarà aviat al pavellò de destinacions internacionals de FITUR?


Enguany s'ha estrenat la nova campanya turística "Catalunya és casa teva" per promoure la destinació catalana, principalment, als mercats domèstic, de proximitat espanyol i europeu. La campanya es caracteritza per la participació de ciutadans, empreses i entitats que han volgut implicar-se en la promoció turística de Catalunya, així com de catalans de renom internacional, com els germans Roca –Joan i Jordi- i, de manera especial, el jugador del FC Barcelona Xavi Hernández, i la nedadora Gemma Mengual. També cal destacar la col·laboració de Jaume Sisa, qui, per primer cop, ha cedit els drets de la seva popular cançó “Qualsevol nit pot sortir el sol” per a una campanya publicitària. El tema, actualitzat i versionat en idiomes per a l’ocasió, és la banda sonora d’uns anuncis que conviden la gent a gaudir de tot el que ofereix Catalunya “com si fos casa seva”.


Enllaç noticia :