dilluns, 22 de desembre del 2014

La xarxa desemmascara Pablo Iglesias

Diumenge, 21 de desembre de 2014 15:25 h

La foto de l’encaixada de Pablo Iglesias amb Felip de Borbó posa en evidència la demagògia del líder de Podemos i el desacredita.


Relliscada descomunal del líder de Podemos. Pablo Iglesias en el seu míting a Barcelona ha llençat un míssil contra la CUP, després que  l’esquerra independentista el va instar per carta a donar respostes clares sobre el referèndum que reclama la societat catalana. Iglesias en comptes de respondre ha optat per llençar un dard demagògic contra David Fernàndez i, en clara al·lusió a l’abraçada de Mas i Fernàndez el 9-N, ha etzibat que “No he vingut a Catalunya a prometre res a ningú. No em refio dels polítics que es van fent abraçades. Però sí que us prometo que no em veureu mai fer abraçades ni a Rajoy ni a Mas”. El que ha oblidat Iglesias  és la foto de la seva encaixada amb Felip de Borbó que ha penjat a la xarxa el periodista Xavier Martí Torrent. Sembla que la monarquia no és casta ni corrupte pel líder de Podemos. La demagògia no li pot sortir gratis.   


Encaixada de Pablo Iglesias i Felip de Borbo sota l'atenta mirada del presiedent de Caja Madrid, Miguel Blesa


Piulades ben aclaridores

La piulada de Xavier Martí Torrent: (Demagògia On) @Pablo_Iglesias_ : "No em veureu mai abraçat amb Mas ni Rajoy".. però si donant la mà a la Monarquia”.

També cal destacar la piulada contundent d’Eduard Voltas, periodista i editor del Time Out: “Pablo, tu amigo Villarejo nos metía en el talego y tu amigo Garzón amparaba las torturas a los nuestros. Lecciones, ni una. Ni una.“Per cert, felicito @gemmagaldon perquè ja té el que sempre ha buscat: un partit per fer-li el llit a l'esquerra independentista”, ha afegit.





Garzón i Villarejo suport a Pablo Iglesias


La periodista Pilar Rahola, ha criticat el Lerrouxisme de Pablo Iglesias: ·Entre Mío Cid @marianorajoy i Che @Pablo_Iglesias_ respecto a Cat. hay más parecidos q diferencias. Y ninguno quiere decidamos los catalanes”, i ha afegit: “La frase de Pla, "el més semblant a un espanyol de dretes, és un espanyol d'esquerres", ha quedat avui certificada amb un Messies amb cueta.”


La CUP replica a Iglesias amb "una abraçada" a Twitter i l'insta a "comprometre's" amb un referèndum d'independència. El líder del Podem ha dit a Barcelona que mai s'abraçaria a Mas ni Rajoy

El regidor de la CUP, Francesc Ribera, Titot, també ha estar contundent amb tres piulades : “El que saluda reyes, abraza torturadores y aplaude a rabiar papas viene a Barcelona a dar lecciones”. “ Negar la independència als Països Catalans és defensar i consolidar les conquestes de FelipV a Almansa i Franco a l'Ebre” i ha afegit “ A Jaume Roures si que lo abrazas, eh, jodío!?”  



http://www.directe.cat/noticia/381824/la-xarxa-desemmascara-pablo-iglesias