dijous, 27 de novembre del 2014

Suso de Toro: "Catalunya és un procés sòlid"

27/11/2014

CATALUNYA

Nerea Rodríguez



L'escriptor gallec Suso del Toro



L’escriptor gallec Suso de Toro publica un article al digital ‘Eldiario.es’ on compara Catalunya amb ‘Podemos’ i amb com patiran tots dos els atacs del govern espanyol. En el text, de Toro assegura que “la diferència entre els catalans, aquells que simplement volen votar i els independentistes, i els dirigents de ‘Podemos’ està en què Catalunya pot afrontar serioses dificultats mentre que ‘Podemos’ ara com ara encara no ha arribat a existir”. I afegeix: “Catalunya és un procés sòlid, amb ciutadania organitzada i forts partits i en canvi ‘Podemos’ només existeix virtualment”.

L’escriptor es refereix durant tot l’article a “la picadora de carn”, que té, segons ell, “un queixal per a cadascú, però per triturar a ‘Podemos’ té uns quants. Se li està aplicant ja el mateix tractament que se li va aplicar al procés polític català, exactament el mateix. El ministre de l'interior, caigut d'un No-Do, els enviarà policies secrets per investigar les seves vides i analitzar les seves escombraries, doncs la policia i tot l'Estat és patrimoni d'aquest govern i partit”.

I continua: “La merda d'aquest grup de joves polítics que encara no són dirigents serà exposada obscenament. De la mateixa manera les empreses de comunicació madrilenyes, incloses les cadenes televisives que els van permetre moure's i avançar, els aplicaran les seves ganivetades d'un costat i de l'altre. Igual que els dirigents catalans, acabaran sent retratats com a corruptes i els seus possibles i futuribles votants com a gent simple i amb el cervell rentat per aquests astuts manipuladors. La destrucció personal per combatre unes actuacions polítiques”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/11/suso_de_toro_catalunya_es_un_proces_solid_104839.php