dijous, 6 de novembre del 2014

Monago va viatjar 32 vegades a Canàries amb càrrec al Senat

06/11/2014

ESPANYOLISME

El president d'Extremadura va realitzar els seus desplaçaments en business i sense la companyia de la seva dona


Alèxia L. Ferret


El president de la Junta d'Extremadura i Ultranacionalista del PP, José Antonio Monago,



El president d'Extremadura, José Antonio Monago, va viatjar 32 vegades a Canàries entre el 3 de maig de 2009 i el 4 de novembre de 2010 quan era senador per designació de l'Assemblea extremenya. El també president del PP autonòmic va realitzar els seus desplaçaments en business i sense la companyia de la seva dona, Ana Cordó, segons el ‘Publico.es’.

En aquest sentit, el diari assegura que José Antonio Monago va comentar a un grup de col·laboradors la seva inquietud perquè aquest tema sortís a la llum pública. El cap de l'Executiu autonòmic s'ha limitat a assenyalar, a través d'una nota traslladada pel seu Gabinet, que "el president Monago, en la condició de Senador d'Espanya, ha viatjat per tot el país en nombroses ocasions exercint les tasques parlamentàries que li eren encomanades pel Grup Parlamentari".


Monago ha estat protagonista aquestes últimes setmanes per demanar "contundència" al seu partit pels casos de corrupció i els comportaments èticament reprovables dels polítics i responsables institucionals.

El dimarts, sense anar més lluny, el cap de l'Executiu extremeny va donar llum verda a una resolució del seu Govern per instar al de Mariano Rajoy a aprovar una llei per evitar els suborns.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/11/monago_va_viatjar_32_vegades_a_canaries_amb_carrec_al_senat_104326.php