dilluns, 6 d’octubre del 2014

SCC, preocupada per la presència d'ultres al 12 d'octubre

06/10/2014

12 D'OCTUBRE

La plataforma unionista rebutja la presència de persones "de dubtosa reputació democràtica o d'ideologia xenòfoba" a la concentració de plaça Catalunya


Lluís Bou


Imatge de la concentració del dia de l'Hispanitat el 2013


La plataforma unionista Societat Civil Catalana està preocupada per la possible presència d'ultres a la concentració espanyolista del 12 d'octubre a la plaça Catalunya de Barcelona, i ha fet públic un comunicat en el qual "rebutja la presència de qualsevol persona o organització de dubtosa reputació democràtica o d'ideologia xenòfoba".

Com a mesura preventiva, ha demanat discreció als assistents. "Aconsellem evitar qualsevol simbologia de partit o de grup tal com pancartes, samarretes, globus, adhesius o altres elements", ha afegit, també per donar una imatge unitària.

Segons Societat Civil Catalana, el lema de l'acte és "L'Espanya de tots", "que manifesta, clarament, la voluntat que la Festa d'Espanya es converteixi en un dia de concòrdia i amistat".

El comunicat de la plataforma unionista ha coincidit amb el fet que diverses organitzacions ultres han començat a organitzar autocars per assistir al dia de la Hispanitat a Barcelona, coincidint amb el fet que està convocada la consulta del 9-N sobre la independència.




1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

Hahahahahaha Vamos a contar mentiras tralalara !