divendres, 10 d’octubre del 2014

El Barça se suma al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

10/10/2014

DRET A DECIDIR

Bartomeu envia una carta a Joan Rigol per fer-li saber l'adhesió del club

 

Nerea Rodríguez | Bernat Vilaró



Josep Maria Bartomeu, president del Barça



Finalment el F.C. Barcelona s’ha adherit al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. El president del club blaugrana, Josep Maria Bartomeu, ha enviat una carta a l’expresident del Parlament i actual president de la comissió del dret a decidir, Joan Rigol, per notificar-li l’adhesió del Barça: "Vull reconfirmar-vos la nostra adhesió al Pacte Nacional pel Dret a Decidir", diu la missiva.

Així ho ha avançat el programa ‘El Món a Rac1’, que assegura haver tingut accés al text. Per la seva banda, Rigol ha respost a la carta de Bartomeu agraint-li la "implicació" del club en un pacte que creu que reflecteix les inquietuds catalanes: "T’agraeixo la teva carta per la qual em manifestes la voluntat del FCBarcelona d’adherir-se al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Aquest fet significa la implicació del Barça a les inquietuds i aspiracions de la gran part de la societat catalana. Això ho ha demostrat el Barça al llarg de la seva història".


El president del Barça ha estat fidel, d'aquesta manera, a les paraules de Sandro Rosell, el seu antecessor, que a l'assemblea del 2013 va assegurar que el club blaugrana estaria "sempre al costat del nostre país i de la voluntat del seu poble". Segons Bartomeu, "al llarg de l'any" el Barça ja s'ha anat reafirmant en aquesta postura.

El Pacte Nacional pel Dret a Decidir compta amb el suport de més de 800 entitats, que reclamen el dret dels catalans a decidir el seu futur polític.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/el_barca_se_suma_al_pacte_nacional_pel_dret_a_decidir_103714.php