dimarts, 2 de setembre del 2014

Pujol compareixerà al Parlament divendres

02/09/2014

CAS PUJOL

Els objectius de l’expresident amb la compareixença són dos: protegir els seus fills i no fer mal al partit


Nerea Rodríguez


Jordi Pujol sortint del seu domicili a Barcelona


L’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha accedit a comparèixer al Parlament per donar explicacions sobre els diners que ha tingut a l’estranger durant més de 30 anys. Segons publica avui ‘La Razón’ i ‘La Vanguardia’, sembla que aquesta compareixença és produirà aquest divendres a la tarda. Segons aquestes informacions, la intenció de l’expresident és fer una declaració sense interpel·lacions.

Tot i això, ‘La Razón’ explica que, segons l’entorn de Pujol, això “pot ser imprevisible si el provoquen”. El diari també revela que l’expresident va prendre la decisió en una reunió íntima amb la seva família i els seus advocats, tot i que la seva dona, Marta Ferrusola, no hi està d’acord.


Són bàsicament dos els objectius que perseguirà Pujol en aquesta compareixença: protegir els seus fills i no fer mal al partit. D’altra banda, la Comissió d'Assumptes Institucionals (CAI) del Parlament ha votat avui per unanimitat que Pujol comparegui a la Cambra.

La votació arriba el dia després que el coordinador general de CDC, Josep Rull, assegurés que CiU també votarà a favor de la compareixença, que van demanar tots els partits excepte la federació nacionalista.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/pujol_compareixera_al_parlament_divendres_102745.php