dimarts, 16 de setembre del 2014

Gerard Piqué: "Estic a favor de la consulta, la gent té dret a votar"

16/09/2014

CONSULTA

El jugador del Barça assegura que l’11S "va ser un dia molt remarcable per la gent que hi havia i per l'ambient festiu que hi va haver durant tot el dia"


Nerea Rodríguez



Gerard Piqué, a la 'V' amb el seu fill


El jugador del F.C. Barcelona Gerard Piqué s’ha posicionat avui clarament a favor de la consulta del 9 de novembre: “Estic a favor de la consulta perquè és una cosa democràtica i ha de passar, la gent té dret a votar”.

En roda de premsa, el jugador s’ha pronunciat d’aquesta manera sobre les crítiques i insults que va rebre per participar a la gran ‘V’ humana de l’11 de setembre: “No entenc per què la gent es molesta”.


En aquest sentit, ha manifestat que no és incompatible la seva participació a la ‘V’ amb jugar amb la selecció espanyola. “No té res a veure una cosa amb l'altre”, alhora que recordava que ha jugat durant molts anys amb la selecció espanyola i que sempre s'hi ha deixat la pell.

“Una altra cosa ben diferent és sentir-me català i estar a favor de la consulta perquè és una cosa democràtica”, ha insistit. A més, ha dit que va participar a la V perquè “sóc català i l'Onze de Setembre era la Diada de Catalunya”. “Va ser un dia molt remarcable per la gent que hi havia i per l'ambient festiu que hi va haver durant tot el dia”, ha sentenciat.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/gerard_pique_estic_a_favor_de_la_consulta_la_gent_te_dret_a_votar_103113.php