dijous, 18 de setembre del 2014

Eurovisión sol·licita a RTVE el senyal en directe del ple del parlament que aprovarà la Llei de Consultes

Dijous  18.09.2014  19:47

Autor/s: ACN

Una dotzena de mitjans internacionals, entre els quals la CNN, Al Jazeera o l'agència Reuters, s'han acreditat per seguir el ple des de la Cambra







La Unió Europea de Radiodifusió, Eurovisió, ha sol·licitat a RTVE el senyal en directe del ple del Parlament que aquest divendres aprovarà la Llei de Consultes. Eurovisió és un organisme que engloba més de 170 televisions i ràdios d'arreu del món. A banda, una dotzena de mitjans internacionals, entre els quals la CNN, l'Agence France Presse, Al Jazeera, l'agència Reuters o els diaris The Economist i The Guardian, s'han acreditat per seguir el ple des de la Cambra catalana.

RTVE, d'altra banda, oferirà el ple en directe a través del canal 24 horas en desconnexió per a Catalunya. La ronda informativa espanyola farà connexions puntuals per seguir l'evolució del ple.
Entre els mitjans internacionals que enviaran corresponsals hi ha la televisió alemanya Deutsche Welle, la nord-americana CNN i l'àrab Al Jazeera.


També hi ha les agències Alamy, Zuma Press, France Presse, Associated Press, Reuters, Bloomberg i Getty Images. I també hi ha enviat corresponsals els diaris The Economist i The Guardian.

Són els mitjans internacionals que s'havien acreditat fins a quarts de set de la tarda, tot i que el termini d'inscripció acaba a les vuit del vespre.

" I no seria més normal demanar el senyal a TV3? "


http://www.vilaweb.cat/noticia/4211288/20140918/eurovision-sollicita-rtve-senyal-directe-ple-parlament-aprovara-llei-consultes.html