divendres, 5 de setembre del 2014

El twitter de Mariano Rajoy s’omple de seguidors falsos

05/09/2014

FER EL RIDÍCUL

Molts dels 'followers' del president espanyol tenen el nom i la biografia en àrab, i molts d’altres no tenen ni foto al perfil, així com poques piulades i seguidors


Nerea Rodríguez



Alguns dels seguidors falsos del compte de Mariano Rajoy a Twitter amb el nom i biografia en àrab


El compte de twitter del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha superat els 590.000 seguidors. Aquest nombre de seguidors ha incrementat considerablement en els darrers dies, un fet que podria no tenir cap importància si no fos perquè molts d’aquests seguidors són falsos, o “zombies”. Si s’accedeix al perfil de Rajoy es pot veure com la majoria dels darrers seguidors del president espanyol tenen els noms i les biografies escrits en àrab, i molts no tenen pràcticament piulades ni seguidors.

Amb aquests seguidors ‘zombies’, Rajoy ha superat ja el líder polític que tenia més seguidors en aquesta xarxa: Pablo Iglesias, que en té més de 523.000. Tal i com explica el diari ‘Público’, l’eina 'Twitter Counter' mostra com més de 56.000 comptes van començar a seguir ahir al president espanyol. Segons el diari, els seguidors que es van aconseguir dijous són dels de “pitjor qualitat”, ja que es tracta “d’ous”, és a dir, “comptes pels quals ni tan sols s'han pres la molèstia de col·locar una fotografia” al perfil.

A més, a començaments dels mes de juny, el president espanyol feia aquesta piulada des de Twitter: “Agraït per haver superat els 500 mil seguidors. Crec en el meu país i en els seus ciutadans. Espanya aviat aconseguirà el futur que mereix”.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/el_twitter_de_mariano_rajoy_s_omple_de_seguidors_falsos_102834.php