dilluns, 1 de setembre del 2014

El PSC s’emporta Unió al carro de l’escaqueig

Dilluns, 1 de setembre de 2014 15:55 h

Iceta es mostra "absolutament d'acord" amb Ortega i recorda que el Govern "no pot situar el país fora de la llei”










El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, no ha trigat a reaccionar a les evasives d’Ortega i s'ha mostrat "absolutament d'acord" amb les declaracions de la vicepresidenta del Govern, que aquest matí ha avisat ERC, que "cap força amb voluntat de govern pot demanar a Mas que actuï al marge de la llei". 

Així ha reaccionat Ortega a l’aposta ferma de Junqueras de celebrar igualment la consulta el proper 9 de novembre encara que el Tribunal Constitucional (TC) suspengui la llei i el decret de convocatòria, seguint la voluntat i el dret del poble català.  

"Totalment d'acord amb Ortega, és d'un sentit comú aplastant. Els governs són els primers garants de l'estat de dret i no poden saltar-se la legalitat", ha assenyalat Iceta, que ha aprofitat per, una vegada més, dissimular el fet que el seu partit no ha lluitat mai pel dret dels catalans a poder decidir lliurement el seu futur. 


Iceta ha aprofitat les estratègies d’Unió per marcar territori davant la unió entre CDC i ERC, per amagar-se altre cop sota la bandera de la democràcia sense moure ni un dit pel dret a decidir i per l’acceptació per part de l’Estat de la consulta catalana. 

Ni democràcia, ni federalisme, ni diàleg. Iceta continua venent fum mentre arrossega les restes del PSC als braços de l’unionisme i l’involucionisme democràtic.