dilluns, 22 de setembre del 2014

El potencial esportiu espanyol en fals

Dilluns, 22 de setembre de 2014 09:50 h

Segons el president del Consell Superior d'Esports d’Espanya jugar amb la selecció espanyola suposa sentir-se espanyol i defensar la unitat d’Espanya.




El president del Consell Superior d'Esports (CSD), Miguel Cardenal







El president del Consell Superior d'Esports (CSD), Miguel Cardenal, no ha paït la participació de Piqué a la “V” de la Diada, ni les declaracions dels Gasol a favor del dret a decidir. En una entrevista a l’ABC assegura que tant Gerard Piqué, com Marc Gasol, "se senten espanyols" perquè els dos jugadors ho han acreditat jugant amb la selecció espanyola i afegeix que no dubta del compromís de cap d'ells amb el seu país, “que és Espanya”. Cardenal intenta treure ferro a la participació de Piqué a la Diada i assegura que l’Onze de Setembre “és una celebració espanyola", i no té un significat independentista en si mateixa, i afirma que es nega a pensar “que aquests són símbols de gent que està a favor de la independència”. Piqué, Xavi, i els Gasol han obert una porta que l’estat volia tanca amb clau i forrellat. 

Utilitzar la Roja per una causa partidista

Cal recordar que el passat juny Cardenal va voler impedir la celebració de la Copa Tricentenari d’hoquei patins i acusà la Generalitat d’utilitzar els esportistes amb finalitats partidistes perquè els jugador de la selecció catalana portaven a la samarreta el lema “Catalans want to vote” i que llavors va sentenciar que tractar als esportistes “com a uns pasquins”, degrada la seva noble activitat esportiva i els converteix en instrument de difusió al servei d’una causa partidista.

Que li expliqui a Josep Guardiola

Cardenal també s’oblida que de tots els jugador catalans que malgrat haver lluït alguna samarreta de la selecció espanyola es declaren partidaris de la independència de Catalunya com és el cas de Josep Guardiola, que ha jugat 47 vegades amb la selecció espanyola.