dissabte, 13 de setembre del 2014

El portaveu del PP a Sabadell compara la V amb el nazisme

13/09/14 00:00 - SAbadell -





El portaveu del PP a l'Ajuntament de Sabadell, Esteban Gesa, va fer dijous a la tarda, en plena celebració de la Diada, una piulada al Twitter en què comparava la V catalana amb el nazisme.

Les reaccions no es van fer esperar. Amb paraules com ara inadmissible, condemnable, vergonyós, indignant o impresentable, representants polítics, ciutadans i entitats com ara l'Amical Mauthausen van condemnar la piulada de Gesa, que ahir al migdia va decidir esborrar l'entrada i fer una disculpa pública a través de la xarxa social.


En la piulada es podia veure un muntatge amb tres imatges –una V formada amb senyeres i dues més que representaven moviments totalitaris– acompanyades del text: “No hi ha 2 sense 3...” ERC de Sabadell va anunciar que denunciarà en els propers dies la piulada davant els tribunals perquè no es pot “permetre que s'equipari el procés català, que és integrador, inclusiu i que es basa en la cohesió social del nostre poble, amb el nazisme”.

Els republicans van convidar altres formacions i ciutadans a sumar-s'hi. Partits presents al consistori com ara el PSC, CiU i EUiA també van condemnar la piulada del regidor popular.

Darrera actualització ( Dissabte, 13 de setembre del 2014 00:00 ) 


http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/776421-el-portaveu-del-pp-a-sabadell-compara-la-v-amb-el-nazisme.html