divendres, 26 de setembre del 2014

Badalona, sobiranista: S'aprova una moció a favor del 9-N

26/09/2014

CONSULTA - REFERENDUM

La principal ciutat catalana governada pel PP dóna suport a la consulta, amb el vot de PSC, CiU i ICV

Lluís Bou
A.S.Camacho i X.G.Albiol. Foto: PPC

Badalona, la principal ciutat catalana que governa el PP, s'ha declarat avui sobiranista. La majoria del ple de l'Ajuntament ha votat a favor de la moció de suport a la consulta del 9 de novembre gràcies al vot afirmatiu que han fet els regidors del PSC, que han optat finalment per desobeir la consigna de la direcció.

Els dirigents del PSC, CiU i ICV de Badalona
En total, 14 regidors –8 del PSC, 3 de CiU i 3 d'ICV-EUiA– han votat a favor, mentre que els 11 del PP hi han votat en contra. Albiol havia estat un dels 12 alcaldes que havia comunicat a la vicepresidenta Joana Ortega que no pensa col·laborar en l'organització de la consulta del 9-N, però ara el ple municipal li diu el contrari. Badalona és la tercera ciutat de Catalunya.


El vot a Badalona s'afegeix als més de 860 municipis que han aprovat mocions a favor del 9-N. L'alcalde de la ciutat, el popular Xavier García Albiol, ha escrit després un tuit criticant el posicionament del PSC.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/badalona_sobiranista_s_aprova_una_mocio_a_favor_del_9-n_103355.php

1 comentari :

Anònim ha dit...

Albiol : Et pensaves que Badalona ( ciutat d'emigrants ) sería indiferent peró , sembla que no ,que no es així!!. Catalunya no es el vostre ideal peró comprenc que avans que el P.P millor es, Catalunya, ho sento per tu !!