dimecres, 27 d’agost del 2014

Mascarell anirà a la 'V': "Serà un èxit"

27/08/2014

DIADA

El conseller de Cultura, convençut que "la fotografia pot ser molt interessant, bonica i emotiva"

 

Bernat Vilaró



Ferran Mascarell, a Catalunya Ràdio


El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha confirmat avui que anirà a la 'V de la Diada' d'aquest Onze de Setembre, en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio'. "Estic convençut que serà un èxit. Ens convé, quanta més gent hi vagi millor", ha assegurat.

Mascarell ha afegit que "sempre havíem fet manifestacions convocades, i ara les fem inscrites, i a més amb un mosaic, que encara és més complicat. És una de les gràcies, i la fotografia pot ser molt interessant, bonica i emotiva".


"Hi haurà una bona mobilització de gent, espero que els trams s’omplin de manera ordenada. Estic convençut que serà una mostra de la voluntat del nostre poble per tirar endavant", ha sentenciat el titular de Cultura. "El que canvia les coses és la societat. No ens fallem a nosaltres mateixos", ha reiterat.

Finalment, sobre l'àrea de la seva conselleria, Mascarell ha dit que "sobirania cultural voldria dir una bona llei de mecenatge, una de propietat intel·lectual i també una millor de l'IVA". "La llei de mecenatge funciona bé quan un gestiona els impostos del país. A Catalunya la riquesa no ens retorna", ha conclòs.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/mascarell_anira_a_la_v_sera_un_exit_102632.php