dimarts, 26 d’agost del 2014

'Manos Limpias' formalitza la querella contra l’ANC i Carme Forcadell

26/08/2014

ESPANYOLISME

El sindicat d'ultradreta considera que la presidenta de l'entitat "ha superat el límit del dret a la llibertat d'expressió"


Bernat Vilaró


La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell


El sindicat ultra espanyolista 'Manos Limpias' ha denunciat avui davant els jutjats d'instrucció de Barcelona la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, per incitar a la sedició per la seva defensa de la independència de Catalunya, i ha demanat que s'il·legalitzi l'organització per associació il·lícita.

'Manos Limpias' ja va avançar la setmana passada que presentaria aquesta querella, on concretament es denuncia Forcadell per un pressumpte delicte d'associació il·lícita, provocació, proposició i incitació a la sedició, en afirmar en una entrevista que "en algun moment caldrà trencar amb la legalitat espanyola".


El sindicat d'ultradreta creu que la presidenta de l'ANC "ha superat el límit del dret a la llibertat d'expressió" amb les seves declaracions, que inciten a subvertir l'ordre constitucional i els mecanismes de l'Estat de dret, segons 'Manos Limpias'.

A principis d'agost, l'ANC ja va replicar unes declaracions d'aquest sindicat espanyolista, que es va vantar de disposar de talps a l'entitat. En declaracions a 'El Singular', l'ANC va dir: "No li donem cap importància. No tenim res a amagar. Som una organització transparent i els nostres procediments són públics".


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/manos_limpias_formalitza_la_querella_contra_l_anc_i_carme_forcadell_102617.php