dimecres, 27 d’agost del 2014

8 dels 13 assessors d'Endesa són independentistes, segons 'El Confidencial'

27/08/2014

INDEPENDÈNCIA

El diari recull que David Madí lidera una llista on també hi ha Germà Bel, Josep Maria Álvarez i Joan Carles Gallego


Bernat Vilaró



David Madí, exdirector de campanya de CDC


Vuit dels tretze assessors d'Endesa són favorables a la independència de Catalunya, segons publica avui 'El Confidencial'. El 15 de setembre farà tres anys de la confecció del consell assessor d'aquesta empresa, el president del qual és David Madí, "ideòleg d'Artur Mas en les eleccions de 2006 i 2010".

El rotatiu explica que, en només dos mesos, l'exsecretari de comunicació i estratègia de CDC va formar un consell assessor de 13 membres, "la majoria dels quals s'ha destapat com ferms sobiranistes". Segons apunta, la llista la lidera Madí, qui "ha celebrat reunions amb polítics de CiU i de l'ANC a la seu d'Endesa".

A Madí el segueixen el secretari general d'UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez (que ja ha
confirmat que anirà a la 'V'); el catedràtic d'Economia de la UB Germà Bel; el vicepresident de COMSA-ENTE, Carles Sumarroca; el secretari general de CCOO a Catalunya, Joan Carles Gallego; l'enginyer industrial d'Arenys de Munt Albert Mitjà; la doctora en Ciències Socials i catedràtica de comunicació Imma Tubella; i l'enginyer industrial de Mataró Joan Majó.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/8_dels_13_assessors_d_endesa_son_independentistes_segons_el_confidencial_102627.php