dilluns, 14 de juliol del 2014

Súmate, “amb dos pebrots” vol una reunió amb Rajoy

Dilluns, 14 de juliol de 2014 05:00 h

Avui el president espanyol rep a Societat Civil Catalana entitat dedicada a explicar mentides sobre Catalunya que compta amb pocs socis i pocs suports, veurem si Rajoy té la grandesa de rebre a Súmate


A través d’un comunicat l’entitat Súmate ha avançat que davant  l’actual situació política i social que viu Catalunya ha demanat per carta una reunió amb el president del Govern Espanyol, Mariano Rajoy, per transmetre-li els motius pels quals la majoria de la societat catalana desitja celebrar un referèndum sobre la independència de Catalunya. Súmate, a diferència de Societat Civil Catalana, és una entitat arrelada al país que compta amb més de 33.000 seguidors a les xarxes socials i que està formada principalment per ciutadans catalans castellanoparlants amb orígens de diferents territoris de l’estat que estan compromesos amb el dret a decidir del poble de Catalunya. 


Eduardo Reyes


Amb poc més d’un any de vida, és va presentar a l’Hospitalet de Llobregat amb presencia de gent de tot el territori català, compta amb tretze delegacions territorials i ha realitzat prop de 400 actes als que hi han assistit més de 20.000 persones i compta amb més de 33.000 seguidor a les xarxes socials.

La carta a Rajoy

Apreciado Presidente,
Me dirijo a usted como Presidente de la asociación Súmate, entidad sin ánimo de lucro, apartidista, constituida por catalanes castellanohablantes con orígenes en otras partes de España y comprometidos con el derecho a decidir de todos los que somos y nos sentimos ciudadanos de esta nacionalidad histórica.

Como entidad, llevamos más de un año trabajando. Nos presentamos oficialmente en 2013 en L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) y estamos presentes en las cuatro provincias catalanas gracias a 13 activas delegaciones territoriales, que han realizado centenares de actos a los que han asistido miles de personas. Nuestros seguidores en las redes sociales superan ya a la mayoría de partidos políticos.
Trabajamos día a día con ilusión para que los ciudadanos de Cataluña dispongan de una información transparente y veraz como alternativa al discurso del miedo.

Comprometidos con la actual situación socio-política que vive Cataluña, nos atrevemos a solicitarle tenga a bien recibirnos para transmitirle personalmente las inquietudes de una parte de la sociedad catalana que se expresa en la lengua de Cervantes y que reclama poder decidir y modular su futuro y el de sus hijos como corresponde a los miembros de una nación ó nacionalidad histórica, sometida a los preceptos fundamentales de la democracia.

Aprovechamos la oportunidad para hacerle llegar nuestro más cordial saludo.
Eduardo Reyes Pino
Presidente de Súmate
www.sumate.cat