dijous, 10 de juliol del 2014

Nervis al PPC a mesura que s’acosta el 9-N

Dijous, 10 de juliol de 2014 12:25 h

Camacho rellisca, i al diputat de PP Sergio Santamaría el traeix el subconscient i diu que el procés és un “carreró de sortida”


Durant la sessió de control del Govern al Parlament d’aquest dijous, el PP ha tornat a mostrar baix perfil polític i alta capacitat demagògica. En una pregunta a la vicepresidenta Ortega, el diputat del PP Sergio Santamaría -digne successor de l’estil Cañas-, ha parlat d’escenaris de “violència i confrontació” a Catalunya i ha acusat el Govern de fer seguidisme de l'ANC  que, al seu parer, és “un tanc cuirassat que ataca la línia de flotació de la convivència a Catalunya”. Al final de la seva intervenció, en un intent de desqualificar el procés, se li ha escapat dir que el procés és un carreró de sortida, el que ha provocat l’aplaudiment dels grups sobiranistes. 








Camacho escaldada per desinformada

Camacho frisosa per conèixer el pla B del govern ha rebut una resposta contundent del president “no hi ha pla B”, li ha dit Mas, i ha demanat al PP que no interfereixi quan el govern convoqui la consulta. Camacho ha tornat a demanat al president Mas que demani una reunió amb Rajoy i Mas li ha respost que està poc informada i que no té canals de comunicació amb el PP perquè la trobada ja està demanada i li ha recordat que és Rajoy qui l’ha de convocar. “Ja m’agradaria poder convocar a Rajoy”, li ha etzibat el president Mas, que ha afegit que ja faria mesos que s’haurien reunit.

El Govern no té "cap maqueta de tanc sobre la taula"


La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha destacat el compromís col·lectiu de Catalunya amb la pau i la democràcia en resposta a la interpel·lació del diputat del PP Sergio Santamaría sobre el capteniment del govern sobre Defensa a Catalunya. Ortega ha indicat que el PPC fa el "ridícul" quan vincula els informes de la sectorial de Defensa de l'ANC amb l'acció de l'executiu català i li ha etzibat que falten al sentit comú i estan obsessionats per no deixar que triomfi la "voluntat del poble". "El Govern no té cap maqueta de tanc sobre la taula ni cap informe sobre la CIA catalana", ha assegurat. La vicepresidenta havia estat interpel·lada pel diputat del PPC Sergio Santamaría, que ha criticat que l'executiu no hagi "desacreditat" les "bajanades" que s'inclouen en els informes de l'Assemblea. La bancada de CiU ha acabat aplaudint irònicament Santamaría.




http://www.directe.cat/noticia/357937/nervis-al-ppc-a-mesura-que-sacosta-el-9-n