dilluns, 28 de juliol del 2014

L'ANC internacional organitzarà V arreu del món aquest estiu

28/07/2014

CONSULTA

Hores d'ara ja hi ha 30 actuacions previstes durant l'agost i principis de setembre


Lluís Bou



Assaig de la 'V' a les Terres de l'Ebre



Les més de 30 assemblees exteriors de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitzaran a partir de divendres la campanya #votecataloniaper dur a terme rèpliques de la V que es durà a terme a Barcelona la propera Diada, en diverses ciutats i pobles del planeta. Per això han elaborat el web votecatalonia.org, una plataforma on els organitzadors i participants es podran registrar i podran descarregar-se material i una guia de com fer la mobilització.

Tota la informació de les V que se celebrin durant l'estiu s'aniran actualitzant a través del mapa de Google i del llistat de ciutats amb la data de celebració. Actualment ja n'hi ha una trentena de previstes. Omplir la gran V del proper Onze de Setembre és una de les sis claus que contempla la campanya unitària Ara és l'Hora per tal de
guanyar la consulta del proper 9 de novembre. La campanya, impulsada per l'ANC i Òmnium Cultural, pretén convèncer 500.000 catalans que encara no tenen clar quin serà el sentit del seu vot que apostin pel sí el 9 de novembre.
Totes les V s'enregistraran i seran editades en un vídeo per promoure el suport i la complicitat internacional pel procés polític que es viu al país, i per motivar la participació a la V a Barcelona. L'any passat la "Via Catalana Internacional" va assolir 126 cadenes humanes arreu del món amb més de 10.000 participants.