dimecres, 16 de juliol del 2014

El president de Freixenet descarta la independència de Catalunya

16/07/2014

Josep Lluís Bonet confia que Mas i Rajoy arribin a un acord


Alèxia L. Ferret


El president  de Freixenet,  El Botifler Josep Lluís Bonet




El president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, ha assegurat aquest matí que no contempla una Catalunya independent, i ha confiat que el president de la Generalitat, Artur Mas, es reuneixi pròximament amb el president de l'Executiu espanyol, Mariano Rajoy, i arribin a un acord sobre el futur polític de Catalunya. "Crec que formem part d'un conjunt, que és Espanya, i això no significa menysprear a Catalunya. Sóc més català que ningú, però dins d'Espanya i d'Europa", ha sostingut Bonet preguntat per una eventual Catalunya independent.

En declaracions a TV3, Bonet ha assenyalat que són innegables els problemes com el finançament, que
segons ha dit s'han de replantejar, o el dèficit d'encaix polític de Catalunya. "Per això cal parlar i parlant s'entén la gent. Plantejaments més enllà d'això són actituds de determinats grups radicals d'una part i d'una altra que el que fan és sortir de la centralitat".

Malgrat no contemplar una Catalunya independent, Bonet sí que s'ha mostrat a favor de celebrar la consulta, però sempre que sigui legal i acordada. "A Catalunya som molt pactistes i això és una bona virtut", ha afegit.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/07/el_president_de_freixenet_descarta_la_independencia_de_catalunya_101869.php