dimecres, 2 de juliol del 2014

Camacho s’ofereix a Iceta per frenar la consulta

Dimecres, 2 de juliol de 2014 13:55 h

La presidenta del PPC brinda al socialista la màxima col•laboració per "lluitar junts contra el desafiament independentista"




La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, s’ha anticipat al possible pacte d’estat del PP i PSOE per frenar el procés sobiranista i ha demanat a qui serà nou primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que estigui al seu costat per defensar la Constitució i rebutjar un referèndum "il·legal". 

"Li demanaria a Iceta que tingui la màxima entesa amb totes les forces que defensem la Constitució, la democràcia i el compliment de les lleis", ha dit la popular en roda de premsa. 

Segons Camacho el PSC ha patit una "manca seriosa de lideratge, de projecte i de compromís polític", i ara Catalunya necessita un PSC "que tingui clar que s'ha d'estar al costat de la Constitució i en contra d'un referèndum separatista, independentista i il·legal". 

Camacho vol ensorrar la hisenda catalana


La presidenta del PPC, també ha anunciat aquest dimecres que el seu grup portarà al Parlament i als ajuntaments on té representació una proposta de rebaixa fiscal que inclourà el tram autonòmic de l'IRPF i també l'impost de successions.

El partit està avaluant la resta de taxes i tributs per acabar de preparar la iniciativa. "El PPC posarà en evidència el Govern perquè els catalans sàpiguen que el PPC vol baixar l'IRPF i que si no es fa és perquè Mas i Mas-Colell ni ho volen ni els interessa". 

El president Mas ja va explicar a Camacho el passat Ple que  l'única forma de fer una rebaixa fiscal amb garanties és que Catalunya tingui una hisenda pròpia.