dijous, 10 de juliol del 2014

Antoni Abad: "No dubtem de la viabilitat d'una Catalunya independent"

10/07/2014

INDEPENDÈNCIA

El president de la patronal CECOT afirma que "la democràcia no ens fa por"

 

Bernat Vilaró






El president de la patronal catalana CECOT, Antoni Abad, ha defensat avui el dret a decidir sobre el futur polític de Catalunya, i ha afirmat a 'El matí de Catalunya Ràdio' que "no dubtem de la viabilitat d'una Catalunya independent". Tot i això, Abad ha reconegut que els empresaris estan "preocupats pel procés".

"La democràcia no ens fa por" i "no ens preocupa", ha afegit el president de CECOT. Però ha alertat que sí que els "preocupa molt la intolerància i la ignorància", en referència al veto a la celebració de
la consulta imposat pel govern espanyol. Abad ha informat que el 97% "de la nostra base associativa està convençuda que Catalunya no pot continuar en la mateixa situació d'ara", i que "el més normal és que, com a persones adultes, ens puguem fer preguntes".

"La majoria de la població i dels empresaris d'una banda i de l'altra, ni ens desitgem el pitjor ni ens volem la ruïna els uns als altres", ha sentenciat Abad. "Les coses estan més tranquil·les del que alguns ens volen fer creure", ha reiterat el president de la CECOT. "A Espanya no hi ha diàleg entre la política i l'empresariat", ha afegit.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/07/antoni_abad_no_dubtem_de_la_viabilitat_d_una_catalunya_independent_101746.php