dijous, 12 de juny del 2014

Fugida exprés de candidats a dirigir les files socialistes

Dijous, 12 de juny de 2014 12:55 h

Ballesteros, Ros, Collboni i Marín s’autodescarten amb celeritat de la llista dels candidats possibles a dirigir el PSC #Wante1SecretariPSC


El PSC busca candidat per ocupar el lloc de Navarro a primer secretari de la formació. De moment, i a escasses hores de la dimissió de Pere Navarro, ningú ha aixecat el dit per optar al lloc í en canvi  quatre capitostos del partit socialista de Catalunya ja han declinat l’oferta, el que mostra la situació de desfeta en que es troba el partit. Iceta, Zaragoza, Montilla, Corbacho, Balmón, Sala, Sabaté, Parlón, Lucena, Elena, Geli, Ventura, Nadal i Tura, encara són a les travesses. Davant l’estampida, tampoc no es descarta que algun militant de base vulgui agafar el toro per les banyes. 





El no de Collboni, Ballesteros, Ros i Marín

L'alcaldable de Barcelona, Jaume Collboni,  ha dit que el seu compromís és amb Barcelona al 100 per cent. Els alcaldes de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i de Lleida, Àngel Ros, ho han descartat refugiant-se en l’alcaldia, i l’alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha dit no sense més explicacions.

Congrés diumenge en comptes de dissabte



El president del Consell Nacional del PSC,  Celestino Corbacho, que ha demanat celeritat per tenir configurada la nova direcció del PSC abans de la “tardor políticament calenta” que, al seu parer, viurà enguany Catalunya, ha posposat un dia el consell del PSC.

Celestino Corbacho, ha mostrat la preferència perquè el congrés extraordinari dels socialistes catalans se situï una setmana abans que el del PSOE. Això significaria que el PSC escolliria el nou primer secretari i la nova direcció els dies 12 i 13 de juliol. La data definitiva del congrés quedarà fixada aquest proper diumenge en el Consell Nacional que ja ha estat formalment convocat. Aquest serà l'òrgan responsable de decidir la data del congrés i també de nomenar la comissió gestora que guiarà el partit fins a l'elecció de la nova direcció. Corbacho ha recordat que aquesta comissió gestora tindrà funcions exclusivament "administratives", segons recull l’ACN.


http://www.directe.cat/noticia/353896/fugida-expres-de-candidats-a-dirigir-les-files-socialistes