dissabte, 28 de juny del 2014

Elena etziba a Iceta que "pensi cinc minuts" qui és que ha d'abandonar l'escó

Dissabte, 28 de juny de 2014 13:15 h

L’assemblea d’Avancem l’insta a quedar-se l’escó, han complert el programa del PSC amb que es van presentar a les eleccions



Assemblea d'Avancem



Sant Feliu de Codines (ACN).- El diputat crític Joan Ignasi Elena decidirà si manté o deixa l'acta de diputat al Parlament "els propers dies". 

Les intervencions que s'han sentit a l'assemblea d'Avancem, majoritàriament a favor que es quedi al Parlament, han fet "reflexionar" Elena, que ha assegurat també que la decisió no es "demorarà".

 En aquest sentit ha subratllat "el temor" del sector crític que en desaparèixer diputats" perdi pes la representativitat i pluralitat al socialisme català. De fet, Elena ha replicat també així a les declaracions de l'aspirant a la primera secretaria del PSC, Miquel Iceta, a Catalunya Ràdio. "El primer diputat a qui li ha de demanar l'acta és a mi? Que pari cinc minuts a pensar". 

No volen deixar-se el PSC en mans d’Iceta i cia


D'altra banda, l'assemblea ha aprovat per unanimitat la ponència política que vol fer del corrent crític "un nou subjecte polític" i ha aprovat també per majoria absoluta -només cinc abstencions- la declaració política conjunta del moviment Avancem i de NeCat. El text pretén "definir les basses d'un nou programa polític compartit amb la voluntat d'aplegar una nova majoria social [...] i promoure en el proper cicle electoral candidatures conjuntes per la configuració de majories progressistes amb la resta de forces del catalanisme d'esquerres". L'assembla de NeCat també ho ha ratificat. La ponència municipals d'Avancem també s'ha aprovat per només una abstenció.