dilluns, 16 de juny del 2014

El PP de Cardedeu sembra odi contra Catalunya a la caverna #ViaUlster

Dilluns, 16 de juny de 2014 05:00 h

Jaime Gelada, portaveu municipal del PP a Cardedeu i amic de falangistes, insulta i fa dures acusacions contra la policia catalana i els mestres del país a “El gato al agua”


Cardedeu s’ha convertit en objectiu de la caverna i del PP, que no perdona que s’hagi repintat el mural independentista de l'entrada de la vila, que el regidor del PP, Jaime Gelada, va fer esborrar coincidint amb l'inici de la Festa Major. Des de llavors Gelada es prodiga en els mitjans de la caverna i en programes  com “El gato al agua” o 13TV, des d’on atia l’odi contra Catalunya amb afirmacions com que a Catalunya “hi ha impunitat total i la policia no actua per directrius polítiques”, que els mestres “són polititzats com la policia” i que “Catalunya és un règim totalitari i hi ha odi”. La cobertura mediàtica de la caverna a Gelada respon als intents de demostrar la “crispació” que es viu a Catalunya i de la “batunització” que, segons ells, pateix el procés sobiranista, agafant d’exemple Cardedeu. 








Jaime Gelada portaveu del PP i amic de falangistes 

El passat 13 de juny una piulada des del compte Falangistas Zamora  @falagezamora, després depenjar una imatge del rei amb el feixista Franco amb el text: “¡Qué dos grandes referentes! ¡Que sería del uno sin el otro. Ellos sí que representan a España!”, es ventaven que ja hi havia dues comptes del PP que els seguien, una la de Gelada, i deia: ”Així m’agrada, fidels als seus preceptes franquistes originals.#ESPAÑA”. Les credencials de @falagezamora: ¡#Æ camaradas! Orgullo de país. España, España y más España. Ah, y rojigualdas. Recuerda, para ser buen español, monarquía, toros, Real Madrid y PP.”

La falange va assaltar l’ajuntament de Cardedeu de matinada


Cal recordar que el passat 15 de maig La Falange va assaltar de matinada l’Ajuntament de Cardedeu penjant la bandera espanyola i una pancarta de defensa d’Espanya a la balconada de l’ajuntament, argumentant què l'ajuntament de Cardedeu “porta anys desobeint voluntàriament la llei, motivat pel seu malaltís odi a Espanya, sense que les autoritats facin res”, i per això, “autèntics catalans han retornat encara que sigui durant unes hores, no només la legalitat sinó la dignitat d'un poble que es rebel·la contra la tirania separatista”.




La #ViaUlster del PP de Cardedeu

La caverna s’ha bolcat a donar cobertura a un regidor del PP d’un municipi de 18.000 habitants. Articles que parlen del mur de la crispació de Cardedeu de l’ocupación simbòlica del territori com a una de les claus del  procés, de la complicitat institucional  que fa els ulls grossos davant d’actes vandàlics que tenen “una estètica de Rentería i Belfast amb el toc autòcton de l’estelada” com recollia Libertad digital