dilluns, 16 de juny del 2014

Camacho demana al PSC que segueixi com el PP, fent de “tonto útil” dels unionistes

Dilluns, 16 de juny de 2014 16:05 h

La presidenta del PPC exigeix al futur líder socialista que estigui "pel consens, la Constitució i les regles de joc democràtic" i contra Catalunya i la seva gent


Barcelona (ACN).- La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat a la futura nova direcció del PSC que no sigui "el tonto útil" de CiU i ERC en el procés sobiranista. "Crec que és el moment de tenir les idees clares. Jo demanaria al PSC que no s'enredi en el debat separatista i que no vulgui ser més nacionalista que CiU i ERC perquè el seu electorat no ho acceptarà", ha insistit Sánchez-Camacho, que ha evitat valorar quin seria el millor candidat per a primer secretari socialista. Camacho vol evitar costi el que costi, que els socialistes catalans, ni que sigui per equivocació s’acosti al bloc democràtic  


© @acn



Camacho pot estar tranqui-la, cap dels futuribles primers secretaris està per la labor del dret

"Els altres partits no ens hem de posicionar però sí que demanaria a Iceta o a qualsevol altre que vulgui liderar el PSC que estiguin pel consens, la Constitució i les regles de joc democràtic", ha afirmat la presidenta del PPC.

"Si pugen al carro de l'independentisme els espera una llarga travessia al desert", ha vaticinat Sánchez-Camacho sobre la nova direcció del PSC si finalment s'alinea amb les tesis de CiU i ERC. Segons la líder popular, la formació socialista ha entrat en una dinàmica complicada i es tracta d'un

"partit trencat i sense programa". "Porten massa temps entre dubtes i ambigüitats, como la proposta federalista buida de continguts i consensos que no pot il·lusionar ningú", ha comentat Sánchez-Camacho. "El PSC no aixeca cap perquè continua sent visualitzat com el partit de la crisi, de l'atur i que ha arruïnat Catalunya amb el tripartit", ha disparat la presidenta del PPC, que ha avisat que el PSC també corre el perill de renovar-se a corre-cuita.

"Sembla que al PSC cadascú mira pels seus interessos personals i espero que ara no facin una rapida operació de màrqueting polític per afrontar les municipals sense resoldre els greus problemes interns", ha avisat Sánchez-Camacho. "Hores d'ara encara no tenen clar si estan a favor d'una consulta separatista o a favor de la llei i la Constitució", ha reflexionat en veu alta la presidenta del PPC. "Demano que aprofitin el congrés per deixar-se de dubtes i ambigüitats i per no ser l'aparell útil de CiU i ERC", ha reblat.

Crítica a la manifestació de Somescola, Camacho vol educar el seu fill en l’ignorància

D'altra banda, Sánchez-Camacho ha lamentat la presència de consellers del Govern a la manifestació d'aquest dissabte de Somescola.cat en defensa de la immersió lingüística. "Veure quatre consellers manifestar-se sota consignes d'independència i desobediència resta qualsevol autoritat al Govern d'Artur Mas", ha lamentat la presidenta del PPC. "Els governs no es manifesten per incomplir les lleis, un govern seriós compleix la llei i la fa complir", ha puntualitzat Sánchez-Camacho, que considera que la relació entre l'actual Govern de la Generalitat i la llei és "dèbil i preocupant".

"CiU es desconnecta de la Constitució, cedeix davant els violents de Barcelona, assessora sobre com saltar-se la llei en el cas del multireferèndum del 25-M i ara la consellera Rigau fa trampes per esquivar la llei de qualitat de l'ensenyament", ha enumerat la presidenta del PPC, que ha afirmat que a Catalunya s'intenta crear un conflicte lingüístic "per tapar el fracàs i l'abandonament escolar". "Volen tapar els barracons amb estelades perquè els catalans no vegin que es retalla en educació per pagar els organismes independentistes", ha manifestat Sánchez-Camacho, que ha recordat que el PPC "defensa l'aprenentatge en català, castellà i anglès sense exclusions".


http://www.directe.cat/noticia/354504/camacho-demana-al-psc-que-segueixi-com-el-pp-fent-de-tonto-util-dels-unionistes