dimarts, 27 de maig del 2014

Rahola: "Com més me'ls miro, més m'agraden aquests resultats"

26/05/2014

ELECCIONS EUROPEES

La comunicadora creu que seria un "embolic" que ERC entrés al govern, mentre actualment es garanteixi l'estabilitat institucional


Xavier Lladó



Pilar Rahola


La comunicadora Pilar Rahola ha expressat aquest vespre que com "més se'ls mira, més li agraden els resultats de les eleccions europees". Després dels bons resultats d'ERC, la comunicadora opina que "és bo que Mas no sigui l'únic líder del procés sobiranista" i ha avisat que "el sorpasso d'ERC" és per la pèrdua de vots del PSC, i no pas de convergència, ja que ERC ha guanyat en zones metropolitanes que tradicionalment eren feus socialistes.

Rahola ha fet aquesta anàlisi al programa "8 al Dia" de la cadena de televisió "8TV". Ha alertat
que "Ciutadans té un problema", perquè amb el seu discurs unionista a Catalunya ha "punxat", tot i que a Espanya no, i ho veu negatiu per als interessos de la formació d'Albert Rivera al Parlament Català. També ha constatat la davallada del vots de PP i PSOE i el trencament de l'hegemonia del bipartidisme espanyol.

En relació a l'opció dels republicans d'entrar al govern, Rahola ho troba "un embolic", perquè provocaria en el si l'executiu "una crisi de govern", i obligaria fer canvis susceptibles de ser innecessaris, i ha posat d'exemple que "trontollaria" la posició Francesc Homs, portaveu actual de l'executiu. "Mentre es garanteixi l'estabilitat institucional fins al 9 de novembre", ha dit Rahola, no és necessari que ERC s'incorpori al govern.











http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/pilar_rahola_seria_un_embolic_que_erc_entres_al_govern_100894.php