dilluns, 12 de maig del 2014

Godó es queda sense la gestió de la publicitat de TV3

Dilluns  12.05.2014  15:09

El govern fa marxa enrere i no l'externalitza · La CCMA ha emès un comunicat avui en què en dóna detalls argüint que vol apostar per un nou model comercial








El govern s'ha desdit de l'idea d'externalitzar el departament comercial de TV3.  Per tant, després de mesos de protestes, els treballadors han aconseguit aturar aquest procés d'externalització que assenyalava el grup Godó com a grup màxim beneficiari.

El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ho ha
decidit avui, en una trobada que s'ha avançat dos dies. Segons la Corporació, l'externalització d'aquest departament havia de servir per a millorar les vendes d'espais publicitaris, després de la davallada dels darrers anys.

En el comunicat emès avui, però, s'argumenta que el panorama ha canviat i els ingressos publicitaris dels dos últims trimestres han millorat. I diu que amb aquestes dades a la mà la corporació diu que ha decidit replantejar-se l'estratègia i apostar per la venda conjunta de publicitat a TV3, Catalunya Ràdio i els seus espais digitals. Amb tot, els motiu d'aquest canvi són poc clars. Sigui com sigui, els treballadors de TV3 han celebrat la notícia. Vegeu el vídeo que van publicar a les xarxes socials fa només un mes, en què explicaven la situació i en denunciaven els interessos:

Vegeu-lo:





1 comentari :

Anònim ha dit...

el gropo godo son unos españolistas lo que les trendeia quedar verguenaz que los maximos lectores sean catalas catalans un boicot a la vanguardia mientra sea tan espanolista no seria mala idea ay otros periodicos en catala que dicen lo mismo o muchisimo mas fuere la vanguardia