dilluns, 12 de maig del 2014

Assassinada per arma de foc la presidenta de la Diputació de Lleó

Dilluns  12.05.2014  18:08

Per tres trets que ha rebut en ple centre de Lleó




Isabel Carrasco.



La presidenta de la Diputació de Lleó i del PP de Lleó, Isabel Carrasco, ha mort assassinada per causa de tres trets d'arma de foc, segons que ha informat el PP i el servei d'emergències de Castella i Lleó i que recullen els mitjans espanyols. El fet ha succeït poc abans de les 17.19 d'aquesta tarda, que és l'hora en què el 112 ha rebut una trucada alertant-ne. L'agressió ha tingut lloc en una passarel·la al costat del Centre de Salut Condesa Sagasta, a prop de la casa de Carrasco. La policia local i la policia espanyola s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

Segons els testimonis que cita la premsa espanyola, una dona ha disparat els tres trets que han costat la vida a Isabel Carrasco, i la policia l'ha detinguda.

La dona hauria mort en ple centre de la ciutat, entre el Paseo Salamanca i Condesa Sagasta, en una passera del riu Bernesga, pròxima a la seu del partit i a casa seva.

El PP ha anunciat que suspèn els actes de campanya que tenia prevists per a aquest dilluns. A través de la xarxa social Twitter, els companys de partit de la província de Lleó s'han mostrat 'consternats per l'asassinat' de Carrasco.

Foto del lloc on hi ha hagut el tiroteig. Foto: Ical.


Problemes en la gestió
Isabel Carrasco havia estat acusada de malbaratament de diner públic. L'havien denunciada per haver cobrat suposadament les despeses de desplaçament de Lleó a Madrid als consells d'administració de Taxacions Immobiliàries, una empresa participada per Caja España fins al novembre del 2010, tot i que ella anava suposadament en cotxe oficial.

Foto: @elenitaC7

Els 'tretze sous'
Carrasco era coneguda com 'la dona dels tretze sous', pels múltiples càrrecs que tenia: presidenta del PP de Lleó, regidora de l'ajuntament de Lleó; presidenta de la Diputació de Lleó; presidenta del consorci de l'aeroport de Lleó; presidenta de l'Institut Lleonès de Cultura; presidenta del Consorci Provincial de Turisme; presidenta de Gersul; consellera de Tinsa; consellera de Caja España; consellera de l'Assemblea general de Caja España; consellera de Inmocasa; consellera de Viproelco i vice-presidenta de Invergestión.






http://www.vilaweb.cat/noticia/4190749/20140512/assassinada-arma-foc-presidenta-diputacio-lleo.html